Lid worden?

Voor de bij de Klapster Schutters

Introductie en kennismaking

Met of zonder ervaring kun je bij ons terecht! De eerste 3 avonden zijn compleet gratis en je krijgt persoonlijke begeleiding bij het schieten. Wij hebben verenigingswapens die je kan gebruiken.

Na de eerste 3 keer kun je kiezen of je aspirant-lid of direct lid wilt worden. De aspirant optie maakt je 3 maand lid voor maar € 15,- en voor junior schutters tot en met 18 jaar is dat zelfs € 7,50.

Je kan elke dinsdag avond vanaf half 8 langskomen om een kijkje te nemen. Meldt je wel even vantevoren aan bij één van de contactpersonen(zie contacten).

Lidmaatschap en contributie

Word je echt lid van de Klapster Schutters, dan word je ook lid bij de KNSA! Samen zorgen we ervoor dat iedereen in een veilige en verantwoorde omgeving van de schietsport kan genieten. Lid van de KNSA houdt ook in dat je verzekerd bent en het blad “Schietsport” ontvangt.

Samen dragen we de vereniging, en om dat vol te houden vragen we de volgende contributie per jaar (inclusief KNSA!)

De contributie kan ook in termijnen betaald worden na overleg met de penningmeester.

Als vereniging vragen wij 0,00 aan entreegeld of administratiekosten. De KNSA vraagt echter eenmalig 42,50 entreegeld voor nieuwe seniorschutters.

Schietavonden

Elke dinsdagavond hebben wij de baan open vanaf half 8. De ene week week schieten we op 5 meter en de andere week op 10 meter. Wij verzorgen de kaarten en kogels voor schutters en vragen daar 3,- voor aan seniors en 2,- aan juniors per kaartset. In de zomer hebben we een pauze van enkele maanden waarin er niet geschoten wordt.

Verklaring omtrent gedrag

Oja, nog 1 ding. Aan nieuwe leden van 16 jaar of ouder vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor de inschrijving bij het KSNA. De aanvraag formulieren kun je bij ons krijgen en zullen daarna ingedient worden bij de gemeente. Als je dan de VOG hebt dan regelt de secretaris de rest met de KNSA!