Regio

17 oktober 2018  H.S.V. Harpel – De Klapster Schutters

Vol goede moed vertrokken we met 10 schutters naar H.S.V. Harpel. Ondanks dat we allemaal vreselijk ons best hebben gedaan waren de schutters van de tegenpartij net even te sterk voor ons. Het was een gezellige avond waar wij met “slechts” 11 punten hebben verloren.

11 december 2018  De Klapster Schutters – Loosterschutters

Wat een grote opkomst van de Loosterschutters! We hadden de hele kantine vol zitten met schut(s)ters die plezier hebben in het regiowedstrijden schieten. Na een gezellige avond en nadat iedereen naar zijn/haar beste kunnen geschoten had kon de eindbalans opgemaakt worden. De uitslag was 1422-1377 in het voordeel van De Klapsterschutters. Ik kan me niet herinneren dat we ooit zo’n goede score hebben behaald!!(237 gemiddeld) Na nog wat drinken, napraten en eventueel een gehaktbal is iedereen weer huiswaarts gegaan.

18 december 2018  De Burchtschutters – De Klapster Schutters

Met 13 man/vrouw zijn we op bezoek geweest in Wedde. Ze hebben geprobeerd om ons eerst van slag te maken door de kachel op 12 graden te zetten maar toen dat niet hielp hebben ze hem toch maar weer op een normale temperatuur gezet.(-:  Als eerste wil ik de vrijwilligers in wedde een compliment maken voor de gastvrijheid waarmee je daar ontvangen wordt. Helaas kan ik geen verslag van de hele avond doen omdat ik direct na mijn schietbeurt weer huiswaarts moest. Maar na later de scores te hebben gezien kan ik niet anders concluderen dat iedereen weer zijn/haar stinkende best heeft gedaan!! Maar eerlijk is eerlijk, De Burchtschutters bleken een fractie sterker te zijn. Zij hebben de ze wedstrijd gewonnen met 1411-1408.

=>volgt (het staat ook een collega schutter vrij om een stukje te schrijven)